Våre tjenester

Totalentreprenør

Vi tar ansvaret for hele byggeprosjektet og ser til at drift, sikkerhet og hele byggeprosessen blir utført innenfor avtalt tid og kostnadsramme. En entreprenør, en kontakt, mer kontroll.

Flis og murarbeid

Vi utfører alt arbeid innen flis og mur. Vi utfører gulvavretting, legger alle type fliser, til alle typer boliger, kontorer og industribygg.

Nybygg, tilbygg og rehabilitering av alle typer bygg

Vi er god på hele byggeprosessen og tilbyr våre tjenester innen beregning, prosjektering og utførelse av nybygg og tilbygg for næringslivet. Vi er spesialister på utføring av totalentrepriser og der vi mangler ekspertise bruker vi en av våre samarbeidspartnere til å utfylle oss på de områder vi trenger.

Rehabilitering

Ønsker du å rehabilitere frem for å bygge nytt? Vi tilbyr innvendig og utvendig rehabilitering. Brafas AS hjelper deg med utbedringer og tilpasning av din bolig etter dagens krav til ventilasjon, oppvarming og isolering.

Etterisolering

Dersom du har et gammelt hus som kan være trekkfullt, kan det være smart å etterisolere huset for å redusere høye fyringskostnader. Etterisolering kan utføres på flere måter og vi kan gi deg flere alternativer som vi mener er det mest økonomiske for kunde.

Ønsker du et tilbud på oppdraget du trenger utført?

Vi har faste lokale samarbeidspartnere, og kan gi deg et raskt og komplett pristilbud.